• fanhe01
  • heibei01
  • shuiguobei01
  • ) OZPQI $ U6 ~ J23 ~ 05 @ C {8] `J

Tentang Kami

Ningbo Vigor Electric Perkakas Co, Ltd nyaeta hiji pausahaan industri ngarah di Ningbo, salaku anggota Vigor Grup. Urang aremainly aktipitas ngarancang jeung manufaktur rupa palastik kindsof goodsWe salawasna ngungudag mendesain produk diropéa, sangkan haveestablished ngarancang puseur kalayan equipments canggih andprofessional staf. Urang tiasa ngadamel gambar 3D jeung handmadesamples pas sanggeus narima klien gagasan kasar. Sarta wecan molds finish palastik jeroeun 20-30 poé sanggeus confirmationof teken respon na Peta profésional kami gancang canalways mantuan klien nyieun proyék-proyék maranéhanana successfulWe nyandak sakabeh tanggung jawab sosial salaku hiji perusahaan, urang havepassed audits minuhan sosial dijieun ku ANAK, hasil tina Tcccaudit mangrupa lampu héjo .

Pikeun inquiries, mangga ngirim kami email, urang gé meunang di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !