Rreth nesh

Ningbo Vigor Electric Appliance Co, Ltd, është një kompani udhëheqëse industriale në Ningbo, si një anëtar i Grupit Vigor. Ne aremainly angazhuar në projektimin dhe prodhimin e ndryshme kindsof plastike goodsWe gjithmonë ndjekje për projektimin e produkteve të përditësuar, kështu që ne haveestablished dizajnimin e qendrës me pajisje të përparuara andprofessional stafit. Ne mund të bëjë vizatime 3D dhe handmadesamples shpejt pas marrjes së klientëve ide të përafërt. Dhe Wecan moulds përfundojë plastike brenda 20-30 ditëve pas vizatim confirmationof përgjigje dhe të veprimit profesional tonë të shpejtë canalways ndihmojnë klientët për të bërë projektet e tyre successfulWe të marrë të gjithë përgjegjësinë sociale si një ndërmarrje, ne havepassed auditime të përputhshmërisë sociale e bërë nga e saj, si rezultat i Tcccaudit është drita e gjelbër .

86A) E% AH8 $ M $ ~ U5J`V9 (S25


WhatsApp Online Chat !