• fanhe01
  • heibei01
  • shuiguobei01
  • ) OZPQI $ U6 ~ J23 ~ 05 @ C {8]: J

Babagan awake dhewe

Ningbo Vigor Electric Appliance Co, Ltd perusahaan industri anjog ing Ningbo, minangka anggota saka Vigor Group. We aremainly melu ngrancang lan Manufaktur macem-macem plastik kindsof goodsWe tansah nguber kanggo desain produk dianyari, supaya kita haveestablished ngrancang tengah karo Alat majeng andprofessional Staff. Kita bisa nggawe gambar 3D lan handmadesamples sasampunipun nampa klien gagasan atos. Lan wecan cetakan Rampung plastik ing 20-30 dina sawise confirmationof teken nanggepi lan tumindak profesional Kita cepet canalways klien kanggo nggawe proyeke successfulWe njupuk kabeh tanggung jawab sosial minangka perusahaan, kita havepassed audit selaras sosial digawe dening ITS, asil Tcccaudit punika cahya ijo .

Kanggo pitakonan, please send us email, bakal njaluk ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !